Prijzen

Hieronder een overzicht van onze diensten en de prijzen. Op deze pagina vind je een verdere inhoudelijke beschrijving hiervan.

Hostingdiensten

VPS

Service Beschrijving Maandelijks Eenmalig Toelichting
Basis-VPS 1 GByte geheugen
100 GByte opslag
€10,00 €10,00 Dit is het minimale pakket dat je af kunt nemen
Geheugen 1 GByte €5,00 €5,00 In aanvulling op de basis-VPS
Opslagruimte 100 GByte €5,00 €5,00 In aanvulling op de basis-VPS
Offsite Backups 100 GByte €5,00 €5,00 In aanvulling op een VPS
IP IPv4 Adres 1 Extra IPv4 adres €2,50 €0,00 1 IPv4 adres per VPS is in de prijs inbegrepen
IP IPv6 Adres 1 Extra IPv6 adres nnb nnb Wordt op dit moment nog niet ondersteund
Domeinregistratie + DNS op aanvraag op aanvraag Alleen mogelijk bij afname van een VPS of andere hosting dienst
SSL Certificaat op aanvraag op aanvraag Alleen mogelijk wanneer het domein ook via ons wordt afgenomen

Webhosting

De plannen voor het aanbieding van webhosting worden op dit moment uitgewerkt, we zullen hier zo spoedig mogelijk de prijzen voor bekend maken.

Dienstverlening

Wij bieden ook dienstverlening aan zoals installatie en onderhoud van een afgenomen dienst (VPS, hosting), maar ook advies. Hiervoor hanteren we individuele afspraken en prijzen die passen bij het doel van de stichting.

Bestellen

VPS

Domeinen

SSL Certificaat

Vragen?

Uiteraard mag je altijd voor vragen contact met ons opnemen via email of Facebook. Onze contactgegevens vind je hier.

De kleine lettertjes

Prijzen

 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Huishoudelijk reglement

 • Het huishoudelijk reglement is van toepassing op alle geleverde diensten
 • Ter aanvulling op het huishoudelijk reglement hebben we een FAQ

Betaling, Contractduur & Opzegging

 • Betaling van onze VPS diensten is naar keuze per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Deze betalingstermijn is tegelijk ook je contractduur. Bij vooruitbetaling per jaar krijg je (ieder jaar) 1 maand gratis.
 • We factureren onze diensten altijd een ruime 2 weken voor aanvang van de contractperiode, met een betaaltermijn van 14 dagen.
 • Bij het aanvragen van een VPS zal de eerste contractperiode beginnen op de 1e van de volgende maand. We streven er wel naar je VPS binnen een week na aanvraag op te leveren.
 • Betaling van domeinen en SSL certificaten is altijd minimaal voor de periode van een jaar, tussentijdse opzegging is niet mogelijk.
 • Als het volledige factuurbedrag niet binnen de betaaltermijn is betaald behouden we het recht om na een waarschuwing de dienst stop te zetten.
 • Opzeggingen dienen voor aanvang van de nieuwe contractperiode binnen te zijn, zonder opzegging verlengen we de dienst stilzwijgend met eenzelfde periode.

Services

 • Enkele services zullen inbegrepen zijn bij het gebruik van je dienst zoals de NTP-server en de DNS recursor. Welke diensten dit exact zijn is afhankelijk van de afgenomen dienst. Ook zullen er diensten pas later beschikbaar komen. Hierover berichten we via onze reguliere kanalen.

VPS

 • Je bent vrij in de keuze van je besturingssysteem en je kunt deze altijd zelf wijzigen. De meest voorkomende besturingssystemen zoals Linux(diverse distributies) en BSD staan klaar, we stellen zelfs FreeDOS en de firewall distributie pfSense ter beschikking.
 • Als je OS naar keuze niet reeds beschikbaar is, kijken wij of we dit voor je kunnen doen, anders nemen we contact met je op.
 • We geven geen garanties dat je OS naar keuze ook daadwerkelijk goed en stabiel draait op ons platform.
 • Wil je Windows installeren dan mag dat mits je zelf voor een geldige licentie zorgt, let er wel op dat je bij installatie ook de KVM drivers (VirtIO maar ook de NetKVM en guest-agent) installeert anders is installatie niet mogelijk (een DVD met deze drivers zetten we als 2e virtuele DVD voor je klaar)

Offsite Backups

 • De diskruimte voor offsite backups is altijd exact gelijk aan de diskruimte van je VPS. Als je een VPS af neemt met 100 GigaByte opslagruimte, kun je daar alleen een offsite backup pakket bij kiezen van 100 GigaByte. Heeft je VPS 200 GigaByte opslagruimte, dan kan daar enkel 200 GigaByte backupruimte bij gekocht worden.
 • Backups vinden plaats op door ons vast gestelde momenten, naar een externe locatie. Dit gebeurt minimaal 1x per dag.
 • Het is niet mogelijk zelf backups terug te plaatsen, hiervoor zul je contact met ons moeten opnemen.
 • Het is alleen mogelijk om een backup terug te laten plaatsen van je gehele VPS, niet van losse bestanden.
 • Het is mogelijk om offsite backups later als extra optie voor je VPS aan te vragen, of tussentijds op te zeggen. Hiervoor gelden de reguliere termijnen.

Overig

 • Opleverdatum van een geleverde dienst is in overleg
 • Het is mogelijk om diensten naar keuze uit te bereiden
  • Een VPS met bijvoorbeeld 4GByte geheugen en 200GByte opslag is mogelijk en kost €30,- per maand, de eenmalige kosten zijn €30,-
 • Het is mogelijk als deelnemer een emailadres te krijgen dat de naam van de stichting draagt. Dit is een zgn. forward naar een eigen emailadres en eindigt op @duine.anmd.org Het adres mag je zelf kiezen, maar zal normaliter je loginnaam op het systeem zijn.

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers kennen binnen de stichting een bijzondere positie. Daarom krijg je als vrijwilliger een VPS toegewezen die noodzakelijk is voor het uitvoeren van je functie. Voorwaarden en omvang van je VPS hangen onder andere af van welke functie je vervult en de hoeveelheid tijd die je investeert. Een en ander zal worden vastgelegd in de vrijwilligersovereenkomst. Deze is altijd individueel.

We verwachten van onze vrijwilligers dat ze zich minimaal 2 dagen per maand actief voor de stichting inzetten om in aanmerking te komen voor gratis diensten. Ieder jaar rond november evalueren we alle vrijwilligerscontracten en bepalen of de gratis diensten met een jaar worden verlengd of dat vanaf 1 januari de reguliere tarieven gelden.