Partners

Wij werken samen met:

Thumbnail

2Sides Education B.V., opgericht op 28 juli 2009, is als Cisco specialist volledig gespecialiseerd in het geven van trainingen en advies op het gebied van ICT in het algemeen en netwerken in het bijzonder.

Thumbnail
RTV Arnhem is de lokale publieke omroep voor Arnhem en omstreken. Dagelijks verzorgt RTV Arnhem radio- en televisieuitzendingen en online informatie met nieuws, sport, cultuur en educatie. Er werken ongeveer 60 onbetaalde medewerkers die er iedere dag weer keihard aan werken om Arnhem van goede informatie te voorzien. Degelijke ICT is van cruciaal belang voor een omroeporganisatie. In Stichting An Meaisín Dénártha vindt RTV Arnhem een uitstekende partner op dat gebied, zowel praktisch als adviserend.

Thumbnail
Hoogbegaafd! is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie met als doel het informeren en bij elkaar brengen van (ouders en begeleiders van) hoogbegaafden, bijvoorbeeld via diverse gratis te gebruiken groepen op Facebook en door leden georganiseerde bijeenkomsten. Hoogbegaafd! hanteert het Delphi-model hoogbegaafdheid alsmede Dabrowski’s theorie van positieve desintegratie als basis en kijkt dus verder dan een IQ-score. Er is volop aandacht voor dubbelbijzonderheid, genderdiversiteit en interesses die veel hoogbegaafden delen.