Bestelformulier VPS

Helaas hebben we moeten besluiten onze dienstverlening per 31 september 2018 stop te zetten.

Het is niet langer mogelijk diensten bij ons af te nemen.

Zie ook: Stopzetting activiteiten AnMD per 31 september 2018. (Ná Scaoll. - Don’t Panic.)


Wil je een VPS bij ons aanvragen, kopïeer dan onderstaande gegevens naar je favoriete emailprogramma en stuur deze naar administratie@anmd.org met als onderwerp "Bestellen VPS Stichting An Meaisín Dénártha". Het is op dit moment (nog) niet mogelijk dit op een andere manier te doen.

NAW Gegevens

Naam : 
Adres : 
Postcode : 
Woonplaats : 
Land :
Telefoonnummer :
Geboortedatum (dd/mm/yyyy) [1]:
Emailadres : 
Gewenste gebruikersnaam [2]:
Hoe ben je bij ANMD terecht gekomen? :

VPS

Hostnaam / DNS [3]: 
OS/Distributie [4]: 
Geheugen : 1/2/3/4GByte
Diskruimte : 100/200/300/400GByte
Offsite Backups: ja/nee [5]
Waarvoor ga je de VPS gebruiken [6]:
SSH Publickey [7]: 
Extra IPv4 adressen [8]: 
Gewenste opleverdatum [9]: 

[1] Als stichting zijn we verplicht de geboortedatum van onze deelnemers te registreren. Ben je jonger dan 18, dan hebben we toestemming nodig van je ouders en/of verzorgers, sorry.

[2] Deze gebruikersnaam word gebruikt voor toegang tot onze wiki, maar ook het console van je server. Is deze reeds bezet, dan nemen wij contact met je op.

[3] De hostname die je gaat gebruiken (zodat wij de rdns kunnen instellen, deze is in principe volgens het formaat hostname.duine.anmd.org tenzij je een eigen domein wilt gebruiken, dan vervalt dit)

[4] Het OS of de distributie, inclusief de versie, die je van plan bent te gaan draaien (We zetten een aantal operatings systems klaar, bij installatie kun je zelf kiezen welke je installeert en dit later ook wijzigen, maar wij hebben graag een beeld en kunnen als je OS of distributie er niet bij staat, deze voor je klaar zetten.)

[5] Hier zijn kosten aan verbonden. Zie hiervoor onze prijslijst.

[6] Optioneel, maar wij vinden het leuk om een beeld te hebben waarvoor onze deelnemers hun VPS gaan of willen gebruiken

[7] Je ssh public key (deze is verplicht, anders kun je geen toegang krijgen tot het console van je VPS). Stuur deze als attachement mee, om te voorkomen dat deze corrupt raakt.

[8] Standaard krijg je bij een VPS 1 (één) IPv4 adres. Heb je extra IP adressen nodig, dan brengen we hier kosten voor in rekening. Ook willen we in dat geval weten waarvoor je ze voor nodig hebt, zodat wij dit weer kunnen verantwoorden.

[9] We streven er naar je VPS binnen een week na aanvraag op te leveren, mocht dit te snel zijn of je een andere specifiek moment in gedachten hebben, vul dan een datum in of neem contact met ons op