Over "An Meaisín Dénártha"

Welkom bij Stichting "An Meaisín Dénártha" ("Stichting ANMD" of gewoon "ANMD" mag natuurlijk ook).

Vertaald in het engels, betekent de naam "The Binary Machine", De Binaire Machine. Dit verraadt het al, we doen iets met computers.

Ons doel

Ons doel is mensen en middelen in te zetten om personen, verenigingen, stichtingen en startups te ondersteunen met hun ICT-gerelateerde vraagstukken.

Wat houd dat precies in?

Ons doel is met onze organisatie anderen te helpen.

Onder andere doen we dit door mensen, maar ook hard- en software in te zetten. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van advies, het faciliteren van hosting (webhosting, virtuele servers), het beheren van servers, etc, etc, etc.

We beschikken over een eigen platform (zie ook "Techniek") dat op dit moment bestaat uit één fysieke server met capaciteit voor 80-120 virtuele machines, gehost in een professioneel datacenter.

Daarnaast zijn we druk bezig een community op te zetten van mensen die op de een of andere manier bij kunnen dragen aan de stichting. Dit zijn mensen die verstand hebben van systeembeheer, netwerken, programmeren, maar ook van juridische zaken, marketing, financiën, etc, etc, etc.

De stichting is bedacht en opgericht door een systeembeheerder en een programmeur die bij elkaar opgeteld meer dan 30 jaar ervaring hebben in de ICT en daarbinnen diverse rollen hebben vervuld. Een van de oprichters is ook oprichter en erelid van Hostingvereniging Soleus, waar een deel van de inspiratie van deze stichting vandaan komt.

Vrijwilligers, deelnemers en sponsors

Natuurlijk kunnen wij als bestuur dit niet alleen, daarom zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers op alle mogelijke gebieden. Dit hoeft zeker niet alleen ICT te zijn en ervaring is lang niet altijd belangrijk. Inzet is wat we zoeken en in specifieke gevallen valt er te praten over korting op onze diensten.

Dus:

Neem contact met ons op, via Facebook of Email (zie onze contactpagina) en meld je aan!

Tot slot nog een beetje geschiedenis.