Onze prijzen zijn bekend

We hebben zojuist onze prijzen online gezet.

Omdat we graag vliegend van start gaan, is er op dit moment een actie:

Als je vóór 1 april 2016 bestelt betaal je géén eenmalige kosten en is je VPS tot 1 april 2016 gratis. Daarna gelden de reguliere tarieven.

Wil je eerst meer informatie over onze diensten? Kijk dan op deze pagina.

De kleine lettertjes vind je hier.

De server is geplaatst in het datacenter!

Niet zonder trots willen we melden dat vandaag (17 februari 2016) onze server is verhuisd van de 2e verdieping van het huis van de voorzitter (Harmen) naar haar definitieve plek in het shared colo rack van Datacenter Arnhem - http://tdca.nl/

Zeer binnenkort zullen we beginnen met het aan een selecte groep mensen uitleveren van de eerste VPSen om het platform verder in te regelen en te testen. We verwachten niet lang daarna ook aan anderen uit te kunnen leveren.

Wil je meer weten of alvast je interesse tonen?

Join onze Facebook groep of (wanneer je bijvoorbeeld geen Facebook hebt) stuur dan een mailtje naar bestuur@anmd.org of kijk op deze website.

(NB: De aanvraag van een VPS zal via een ander emailadres verlopen. Dit communiceren we zodra dit mogelijk is.)

1e Vrijwilligers Bijeenkomst

Afgelopen zaterdag (6 februari) hadden we onze eerste officiële vrijwilligersbijeenkomst.

We waren te gast bij RTV Arnhem, waarmee we de intentie hebben op korte termijn samen te werken op gebied van hosting.

De bijeenkomst verliep buitengewoon efficiënt en prettig, alle agendapunten zijn aan bod gekomen zoals samenwerkingsverbanden, toekomstplannen, inrichting van de stichting en de tijdspaden.

Op korte termijn zullen de eerste resultaten van deze bijeenkomst zichtbaar worden op deze website, waaronder de prijzen van onze VPS dienst, overige diensten die we gaan aanbieden en de samenwerkingsverbanden die langzaam maar zeker vorm krijgen.

We staan uiteraard niet stil.

Naast de Facebook Groep is er nu ook een Facebook Pagina, er komt binnenkort een 2e vrijwilligersbijeenkomst waar we een nog hogere opkomst hopen te realiseren, projecten zijn benoemd en teams geformeerd, data voor plaatsing van de hardware en oplevering eerste diensten zijn bepaald en op 19 maart zijn we te gast bij de NLLGG.

Kortom, An Measín Dénártha krijgt meer en meer de vorm die we voor ogen hebben!